House for sale

5 bedrooms 236 square meters

Immoweb code : 9404485
Immoweb code : 9404485

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
236 square meters livable space
1603 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is gelegen in een doodlopende straat te Merksplas op een mooi perceel van ca. 1600 m² en beschikt over een inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met kantoorruimte, ingerichte keuken, bijkeuken en dubbele garage, tevens nog een hobbyruimte en wasplaats. Op de verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers, badkamer en toilet.

Gelijkvloers:
Via de lichte inkomhal met gastentoilet komt u in de royale leefruimte opgesplitst in een zithoek, eetgedeelte en een gezellige studieruimte. Het is een speelse indeling met centraal de dubbelzijdige haardcassette en de grote raampartij met zicht op het terras achteraan.
Aansluitend treffen we de ruime keuken voorzien van 5 pits gasvuur, oven en microgolfoven.
Grote inpandige garage met toegangsdeur naar de parking.
Vooraan in de woning treffen we nog een extra kamer aan welke momenteel dienstdoet als hobbykamer. Hier kan een slaapkamer op het gelijkvloers van gemaakt worden met aansluitend een badkamer. Deze badkamer is momenteel nog casco met voorzieningen voor bad, douche en wastafel.

Verdieping:
Hier bevinden zich de 4 ruime slaapkamers aan waarvan 1 slaapkamer voorzien is van een wastafel. De badkamer met bad, douche en enkele wastafel ligt centraal in de nachthal. Apart toilet aanwezig. Via de technische ruimte is er toegang naar de zolderruimte. Deze strekt zich uit over de hele verdieping, mogelijkheid om nog kamers te maken.

Tuin:
Deze ruim tuin is sfeervol aangelegd en geniet van absolute privacy. Een dub

Get in touch