House for sale

3 bedrooms 230 square meters

Immoweb code : 10362980
Immoweb code : 10362980

Overview

3 bedrooms
230 square meters livable space
702 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklare alleenstaande gezinswoning met 3 slaapkamers en garage op een totale oppervlakte van 702 m².

 

Deze woning ligt in een zeer rustige en kindvriendelijke buurt. De woning is zeer goed onderhouden en doorheen de jaren (2019) zijn er heel wat vernieuwingen gebeurd. Oa. overal nieuwe vloeren, spouwmuur geïsoleerd, nieuwe keuken, badkamer, oprit en tuin (grasmatten) heraangelegd, binnenmuren zijn geplakt en overal geschilderd (buiten en binnen), 1ste verdiep overal driedubbel glas, rolluiken, CV- ketel, dakpannen gecoat, enz.

 

INDELING:

- Gelijkvloers: Ruime inkomhal met een aparte vestiairekast, lichtrijke woonkamer met houtkachel en zit- en eetplaats, porte-fenêtre naar het overdekt terras, volledig ingerichte keuken met eetplaats, droge kelder, aansluitend de wasplaats met apart toilet, achterdeur naar de tuin en inpandige garage met sectionale poort.

- 1ste verdiep: Nachthal met een bureauplaats, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, lavabo en toilet, technische ruimte met bergplaats en 2 aparte bergingen. De zolder is te bereiken via een luik.

- Tuin: Zongerichte tuin met overdekt terras, omheining en een, tuinhuis. Dit op een totale oppervlakte van 702 m². De tuin en oprit zijn volledig nieuw aangelegd.

PLUSPUNTEN:
+ Zeer rustig gelegen
+ Volledig vernieuwde woning
+ Zongerichte

Get in touch