House for sale

549000€

5 bedrooms 238 square meters

Immoweb code : 11262998
Immoweb code : 11262998

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
238 square meters livable space
450 square meters of land

Description

Villa op TOPlocatie te Middelkerke: 5 slaapkamers-2 badkame…

Gelegen in de Guido Gezellestraat kunt u deze absolute topper vinden. Werkelijk alles bevindt zich vlakbij: zowel strand, scholen, winkels, horeca, recreatie en natuur! Ook de verbinding binnenland en kust is ideaal. Door zijn locatie, net buiten het drukkere stadscentrum en op het einde van een doodlopende straat, kunt u ook genieten van een verkeersluwe straat.

Daarnaast heeft deze villa nog tal van andere troeven achter de hand: vernieuwde benedenverdieping, inpandige garage, 2 badkamers, gezellige buitenruimte en ga zo maar voort.

De inkomhall is ruim en biedt nog een handige vestiairefunctie: zo komt u steeds rustig thuis.
Het lichtinval in de woonkamer is opvallend! De living combineert een optimale helderheid met een nodige warme look and feel. Door zijn groot oppervlakte hebt u verschillende mogelijkheden naar indeling toe. Zo kunt u naar believen een changement de decor doorvoeren!

Voor uw spijs en drank kunt u terecht in uw recentelijk vernieuwde keuken met werkelijk alle nodige troeven. De keuken is uitgerust met alle moderne toestellen en biedt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om rustig uw maaltijd te nuttigen (extra eetplaats). Naast het groot oppervlakte is ook het zicht op uw buitenruimte een kers op uw (toekomstige) taart! Ook in de keuken werden inbouwspotjes voorzien.

In de tuin werd op het terras een ‘verstelbare’ veranda geplaatst om naar believen te kunnen inspelen op zon/regen/wind.

Op de bovenverdieping zijn er 4 volwaardige slaapkamers en …

Get in touch