House for sale

1495000€

7 bedrooms 689 square meters

Immoweb code : 11081103
Immoweb code : 11081103

Overview

7 bedrooms
6 bathrooms
689 square meters livable space
6273 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In een schilderachtige, goed bereikbare omgeving bevindt zich dit prachtige landhuis, omringd door diverse bijgebouwen. Dit juweel is gesitueerd in Middelkerke op een perfect georiënteerd terrein van 6.273m². Het voormalige neoclassicistische kloostergebouw onderging een volledige renovatie en biedt talloze mogelijkheden voor zowel wonen als werken. Het hoofdgebouw, met een bewoonbare oppervlakte van 689 m², is volledig onderkelderd.

Op het gelijkvloers bevinden zich een ruime woon- en eetkamer, een keuken en een kantoor. Op de eerste verdieping zijn er 3 luxe kamers, elk met een eigen badkamer. Het bovenste niveau is omgebouwd tot een appartement met een leefruimte, een open keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

Het voormalige koetshuis is getransformeerd tot een apart vakantieverblijf met een privéterras en tuin. Daarnaast is er een afzonderlijke woonmodule toegevoegd in het tweede deel van de tuin, compleet met zwembad en jacuzzi (geïnstalleerd in 2023). Tot slot zijn er ook paardenstallen beschikbaar.

Verschillende terrassen bieden een prachtig uitzicht op de uitgestrekte polders. Deze unieke woning heeft een vergunning als Bed & Breakfast, maar leent zich ook uitstekend voor gebruik als eengezinswoning, co-housing of als combinatie van wonen en werken, bijvoorbeeld voor vrije beroepen. Ontdek de veelzijdigheid van dit uitzonderlijke vastgoed en neem contact met ons op voor meer informatie.

Get in touch