House for sale

289000€

7 bedrooms 353 square meters

Immoweb code : 11307722
Immoweb code : 11307722

Overview

7 bedrooms
1 bathroom
353 square meters livable space
430 square meters of land

Description

UNIEK: gigantisch herenhuis centrum Leffinge: 7 slaapkamers…

In het kloppende hart van Leffinge, waar de geplaveide straten fluisteren over eeuwen van geschiedenis, staat een herenhuis dat als een levend monument de tijd trotseert. Dit unieke en gigantische pand, met zijn imposante gevel en uitgestrekte zonnige tuin, belichaamt de glorieuze erfenis van vervlogen tijden en nodigt uit tot een reis door de rijke geschiedenis die hier verankerd is.

Bij het betreden van deze herenwoning worden de zintuigen gestreeld door een sfeer van tijdloze elegantie en verfijning.

De prachtige authentieke vloeren fluisteren verhalen van vervlogen tijden en elk hoekje ademt een sfeer van historische pracht en praal, waarbij elk detail getuigt van een rijk verleden dat zijn stempel heeft gedrukt op dit majestueuze herenhuis.

Met zeven vorstelijke slaapkamers, elk met hun eigen unieke karakter en historische charme, biedt dit herenhuis een zee van ruimte.

Niet enkel een gigantische woning, maar ook een oase van rust, groen en sereniteit in de volledig zongerichte tuin.

Dus laat ons dit unieke en gigantische herenhuis in het centrum van Leffinge betreden, waar de tijd vertraagt, de geschiedenis overwint en het verleden en heden naadloos in elkaar overvloeien.

Heb jij interesse in deze herenwoning? Contacteer ons dan via [email protected] of 0499 74 89 74.
Troeven
*Uniek herenhuis
*Zonnige en ruime tuin
*Gigantisch bewoonbaar oppervlakte (353m2)
*Volledig naar eigen smaak af te werken


1) Urban zoning

Wg: residential area

2) Protected herit…

Get in touch