House for sale

449500€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 10735672
Immoweb code : 10735672

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space
993 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Energiezuinige nieuwbouwwoning in groene omgeving met grote tuin.

Deze nieuwbouwwoning is gelegen in een rustige wijk in Moen. In de omgeving vinden we velden, het Orveytbos en het kanaal.
Het perceel is 993m² groot en vanuit de woning heeft u een aangenaam zicht op de tuin.

De woning werd heel energiezuinig gebouwd en er wordt gericht naar een E-peil van maximum 20. De woning is voorzien van een warmtepomp gecombineerd met vloerverwarming. Op het dak vinden we 12 zonnepanelen met een piekvermogen van 3600Wp, deze zijn voorzien van een omvormer.

Indeling:
Op het gelijkvloers vinden we de lichtrijke leefruimte met open keuken en zicht op de tuin. De inrichting van dekeuken kan nog volledig door u gekozen worden, hiervoor is een budget ingerekend. Grenzend aan de keuken is een praktische berging/wasplaats aanwezig. Verder vinden op het gelijkvloers de inkomhal met vestiaire en een apart toilet.
Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een ruime berging, een technische berging, een apart toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien voor bad, douche en dubbele wastafel, de inrichting kan volledig door u beslist worden, ook hiervoor is voldoende budget ingerekend.
Aan de woning wordt ook een carport voorzien.

De woning kan reeds bezocht worden en staat op dit moment wind-en waterdicht.
Er wordt gewacht met de verdere afwerking zodat u hierbij inspraak heeft.
De prijzen zijn

Get in touch