House for sale

€

3 bedrooms

Immoweb code : 10891340
Immoweb code : 10891340

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
311 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze volledig vernieuwde woning onderging een energetische renovatie volgens de EPB normen met een E-peil van 40 wat zich resulteert in een A-label.
Deze half open woning is gelegen te Moen (Zwevegem) en staat op een perceel van zo’n 331m2, voorzien van 2 parkeervakken. Zowel binnen als buiten volledig vernieuwd met een kwalitatieve en strakke afwerking. Het gelijkvloerse verdiep omvat een inkomhal met toilet, grote leefkeuken voorzien van alle apparatuur, berging, en een ruime, lichtrijke woonkamer. De eerste verdieping is voorzien van een slaapkamer, grote badkamer (wastafel, inloopdouche, bad, en toilet), en een wasplaats. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers.
Het terras de tuin zijn volledig afgewerkt, alsook voorzien van een omheining en een regenput van 5000L. Elektriciteit tot achteraan voorzien (voor o.a. een eventuele laadpaal). Zonnepanelen aanwezig.

Verkoop onder registratierechten met interessant fiscaal regime: 3% registratierechten mogelijk.

TEL: 0472 310 130
MAIL: [email protected]

Is dit pand niet meteen wat je zocht? Volg AT HOME op Facebook voor meer updates of volg meer projecten van deze aannemer op de Facebook en Instagram pagina: GB BUILD.

Get in touch