House for sale

3 bedrooms 146 square meters

Immoweb code : 11078663
Immoweb code : 11078663

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
146 square meters livable space
1017 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is zeer gunstig en rustig gelegen in Mol-Ginderbuiten, op fietsafstand van het centrum en met vlotte verbinding naar omliggende gehuchten en gemeentes.

U betreed de woning via de inkomhal welke u toegang biedt naar de zeer ruime keuken die alsook dienst doet als eetkamer. Vervolgens komen we aan in de leefruimte welke opgedeeld kan worden in een zithoek en eethoek. De badkamer bevindt zich ook op het gelijkvloers. Deze is zeer ruim en kan mits de nodige aandacht omgevormd worden naar een royale badkamer.

Via de doorloopruimte met gastentoilet komen we terecht in de ruime berging welke tevens dienst doet als technische ruimte.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 3 ruime slaapkamers welke allen voorzien zijn van verwarming en aangenaam veel daglicht.

Het perceel van 1.017m² is onderhoudsvriendelijk aangelegd en u geniet hier van voldoende privacy. Achteraan de tuin bevindt zich nog een serre en een apart gedeelte van de tuin. Ideaal voor een liefhebben.

Mis de kans niet om dit warme huis te ontdekken. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door alles wat deze woning te bieden heeft.

Get in touch