House for sale

€

4 bedrooms

Immoweb code : 11167842
Immoweb code : 11167842

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
245 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime energiezuinige nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers, carport en gezellige tuin is uiterst rustig gelegen in een doodlopende straat te Mol - Ezaart. Dit op fietsafstand van het centrum en met een vlotte bereikbaarheid naar de omliggende gemeenten via de zuiderring.

Via de inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet, komen we terecht in de lichtrijke leefruimte, deze is opgedeeld in een eethoek, zithoek en open keuken. De open keuken is voorzien van alle hedendaagse toestellen en biedt voldoende opbergruimte. Naast de keuken is er een berging met inbouwkasten en aansluiting voor wasmachine aanwezig

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De moderne badkamer is voorzien van alle comfort, met een ruime inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel met voldoende kastruimte.

De vaste trap brengt ons tot de zolder, welke kan fungeren als extra slaapkamer, hobbykamer, ...

De woning beschikt ook over een carport, hier is reeds de bekabeling voor een laadpunt aanwezig. Daarnaast is er ook nog een extra berging voorzien, waar bijvoorbeeld fietsen en tuinmeubilair kunnen worden opgeborgen, deze berging is tevens ook voorzien van elektriciteit voor het opladen van fietsen.

De verkoop zal plaatsvinden onder het BTW stelsel !

Bijzonderheden:
- volledig afgewerkt (geschilderd, verlichting, tuin ingezaaid,...)
- energiezuinig door middel van geothermische warmtepomp
- 4 slaapkamers
- gelegen in een doodlopende straat

Get in touch