House for sale

249000€

3 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 11240580
Immoweb code : 11240580

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
553 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze op te frissen woning is centraal en gunstig gelegen te Mol-Millegem. Met een centrale locatie en vlotte verbinding naar de nabijgelegen gehuchten en gemeenten, is het gemakkelijk om zich te verplaatsen met de fiets of met het openbaar vervoer.

U betreedt de woning via de inkomhal. Deze is aan de rechterzijde van de woning gesitueerd. De leefruimte is momenteel opgedeeld in een gezellige zit- en speelhoek. Door de aanwezige schouw kan hier eenvoudig bv. een pelletkachel geïnstalleerd worden. Aansluitend bevindt zich de ruime keuken, voorzien van alle benodigde toestellen: elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvriezer, combi-oven en voldoende opbergruimte.

De nachthal geeft toegang tot 3 slaapkamers, het gastentoilet en de badkamer. Verder is de badkamer uitgerust met een ruime inloopdouche, enkele wastafel, badkamermeubel en aansluiting voor een wasmachine.

Bijkomend kan u in de zuidwest georiënteerde tuin genieten van de zalige zonnestralen.

Ten slotte beschikt de woning over een kruipkelder en over vele parkeermogelijkheden, namelijk de oprit en de garage die zich achteraan het perceel bevindt.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen

Get in touch