House for sale

565000€

5 bedrooms 310 square meters

Immoweb code : 11365741
Immoweb code : 11365741

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
310 square meters livable space
754 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare (kangoeroe)woning is zeer gunstig gelegen in een doodlopende straat te Mol-Millegem, nabij het centrum van Mol en op fietsafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, station, het Rondplein, ... .

Het betreft een gelijkvloerse woning met een volwaardige ingerichte woonst op de verdieping.

Op het gelijkvloers geeft de inkomhal, voorzien van een gastentoilet en ruimte voor vestiaire, toegang tot de leefruimte, een bureel en de trap naar de verdieping. De woonkamer bestaat uit een eethoek en een zithoek, en is voorzien van een houtkachel. De aansluitende keuken is uitgerust met een Amerikaanse koelkast, inductievuur, dampkap, vaatwasser, combi-oven en natuurstenen werkblad. De wasplaats werd in 2018 omgebouwd tot bijkeuken en is voorzien van inbouwkasten, 2 combi-ovens en een warmhoudlade.

Achteraan de woning is er een lichtrijke leefveranda, voorzien van een warmtepomp (verwarming en koeling) en een gashaard. Hier geniet u van zicht over en toegang tot de tuin.

Het nachtgedeelte bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, lavabo en toilet.

De verdieping werd in 2010 ingericht als extra woonst, bestaande uit een woonkamer (eethoek en zithoek), volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, inductievuur, dampkap, koelkast , diepvries en combi-oven), 2 ruime slaapkamers (één met inbouwkast en aansluitende dressing), een badkamer met stoomdouche/bad/jacuzzi combinatie, lavabo en toilet, een een hal met inbouwkast.

De woning is volledig

Get in touch