House for sale

399000€

3 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11290708
Immoweb code : 11290708

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
1419 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. RICHTPRIJS: € 399.000,00. BESCHRIJVING: Welkom in uw toekomstige woning, perfect gelegen te Bronweg 6 in het idyllische Molenstede bij Diest. Deze te renoveren eengezinswoning, omarmd door een groene en open omgeving, wacht op jou om haar nieuwe eigenaar te worden.
Bij het betreden van deze woning wordt u begroet door een uitnodigende, ruime hal die doordrenkt is met natuurlijk licht, waardoor een warm welkom ontstaat. De hal staat in directe verbinding met de nachthal en de woonkamer. Via deze nachthal bereik je de drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met lavabo en ligbad. De woonkamer is een uitnodigende ruimte om te ontspannen en te genieten van het samenzijn met familie en vrienden. De op te frissen keuken met aangrenzende veranda (niet vergund) is een oase van rust waar u kunt genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht, alles in een sfeer van rust en kalmte. Deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar praktische indeling en voldoende ruimte voor iedereen.
Maar dat is niet alles: deze woning beschikt ook over een volledig ondergrondse kelder met een garage en een sectionale poort, wat niet alleen zorgt voor voldoende parkeergelegenheid en opslagruimte, maar ook extra gemak biedt aan het dagelijkse leven. Met een royale woonoppervlakte en een perceel van maar liefst 14a 19ca, biedt deze woning voldoende ruimte voor u en uw gezin om te leven en te groeien. Het beste van alles is de locatie,

Get in touch