House for sale

595000€

5 bedrooms 221 square meters

Immoweb code : 11337109
Immoweb code : 11337109

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
221 square meters livable space
238 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Verhuurd opbrengsteigendom met twee gelijkvloerse studio's (46m² en 61m²) en ruim duplex-appartement (114m²) op toplocatie te Mortsel biedt tal van mogelijkheden!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Gelijkvloerse studio, keuken, douchekamer, gelijkvloerse studio 2, keuken leefruimte en tuin, duplex-appartement, leefruimte, keuken, twee masterbedrooms, badkamer en zolderkamer.

Omschrijving: U betreedt het pand via de inkomhal die toegang biedt tot een eerste gelijkvloerse studio voorzien van leefruimte, geïnstalleerde keuken en douchekamer. Achterliggend een tweede studio voorzien van leefruimte, keuken, aparte kamer en tuin. Op de eerste verdieping treffen we een ruim duplex-appartement met ruime leefruimte en volledig geïnstalleerde keuken, twee masterbedrooms, een ruime gastenkamer en zolderkamer, twee badkamers met douche en ligbad. Het pand dient opgefrist te worden maar biedt tal van mogelijkheden.

Kortom: Verhuurd opbrengsteigendom op toplocatie te Mortsel biedt tal van mogelijkheden!

Bijzonderheden:
- opbrengsteigendom
- toplocatie
- dubbele beglazing (2021)
- Cv-installatie HR condensatie
- vernieuwd en geïsoleerd dak Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Get in touch