House for sale

3 bedrooms 185 square meters

Immoweb code : 8715514
Immoweb code : 8715514

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
185 square meters livable space
500 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
IN OPTIE - Deze rijwoning met zijn charmante en karaktervolle gevel meet een netto bewoonbare oppervlakte 185 m² en is gelegen langs de Overwegstraat ter hoogte van nummer 6, op een perceel van 5 are, in het centrum van Munsterbilzen.
Deze woning heeft een geslaagde en zeer grondige totaalrenovatie ondergaan in de periode van 2006 tot op heden, en kan zo onmiddellijk betrokken worden. Inbegrepen in deze renovatie zijn onder meer volgende werkzaamheden: reinigen en invoegen van voor en zijgevel, vernieuwen sanitair en elektriciteit, dak (omstreeks 2012), CV op aardgas, plakwerk, chapwerk en vloeren,...

De woning is ingedeeld als volgt:

inkom met trap, gezellige woonkamer in L-vorm onderverdeeld in zit- en eetruimte, netjes afgewerkt metde nodige verlichting en mooie diagonaal gelegde tegelvoer die overloopt in de aparte ingerichte keuken voorzien van alle comfort, zoals vaatwasser, inductievuur, ruim werkblad, en ontbijthoek. Aansluitend op de keuken komt men in de veranda met zicht op het terras en de tuin. Ruime badkamer met toilet, ligbad en douche.

Op de verdieping komt men via de overloop in slaapkamer 1 en 2, en vindt men nog het toilet, een handig ingerichte dressing en een ruimte voor inrichting van de wasplaats.

Via de vaste trap bereikt men de zolderverdieping (50m² !) met de knap ingerichte zolderkamer. De zichtbare houten balken van het vernieuwde dak geven een gezellige en karaktervolle uitstraling. Een passende vloer zal deze kamer nog meer t

Get in touch