House for sale

399000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11297880
Immoweb code : 11297880

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mondo Vastgoed heeft een unieke woning in de aanbieding in de Antwerpsestraat 83 in Niel. Deze woning is omgevormd tot een zorgwoning met een duplex appartement.

Op het gelijkvloers vind je een instapklare zorgwoning met een open keuken, een slaapkamer, een apart toilet, een ruime badkamer en een koer. Ideaal voor wie op zoek is naar een woning met aangepaste voorzieningen.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich het duplex appartement. Op de eerste verdieping vind je een ruime living met leefkeuken en toegang tot een groot terras. Daarnaast is er ook een apart toilet, een berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast, en een ruime hal met ingemaakte kasten.

Op de tweede verdieping zijn er nog eens drie slaapkamers en een badkamer. Genoeg ruimte voor een groot gezin of om een extra werk- of hobbykamer in te richten.

Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer +32 478 96 68 17 of mail naar [email protected].

Get in touch