House for sale

185000€

2 bedrooms 82 square meters

Immoweb code : 11371826
Immoweb code : 11371826

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
82 square meters livable space
48 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning ligt op wandel- en fietsafstand van natuurgebieden en de oevers van de Rupel. Waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen langs de groene oases van de natuurgebieden Walenhoek, Niels Broek en de Wullebeek tot aan de Rupeldijk en het gezellige dorp van Niel. Aanschouw onderweg de typische steenbakkersgehuchten Noeveren en Hellegat, waar verleden en toekomst letterlijk door elkaar lopen.
Een supermarkt en bushalte op wandelafstand, evenals scholen, winkels, ontspanning zijn in een minimum van tijd bereikbaar. Deze centrale ligging biedt een uitstekende verbinding met Antwerpen, Mechelen en Brussel.
Een heerlijke plek om te wonen met perfecte combinatie tussen rust en bereikbaarheid!
Bij het betreden van de woning kom je binnen in een inkomhal die leidt naar de woonkamer, waar gezelligheid centraal staat, aansluitend heb je de keuken die van alle gemakken is voorzien.
Vanuit de keuken heb je toegang tot het 1ste terras dat op het zuidoosten is georiënteerd en met zicht op de kerk. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Op de benedenverdieping vind je een badkamer, een zithoek en een wasplaats/technische ruimte. Van hieruit heb je ook toegang tot een zonnig 2de terras. Het terras beschikt over een poortje naar een doorgangsweg. Handig om met fietsen en afvalbakken weg te kunnen.
Hoewel deze woning wat opfrissing kan gebruiken, biedt ze veel potentieel.
EPC D; P score: A; G score A; Stedenbouw: Vg;Wg;Gmo;Gvkr;Gvv.
Meer info op www.walls.be

Get in touch