House for sale

525000€

4 bedrooms 279 square meters

Immoweb code : 11025534
Immoweb code : 11025534

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
279 square meters livable space
382 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Maison de ville spacieuse à Nieuport avec un beau jardin !

Composition : la maison comprend un hall d'entrée, un beau séjour, une cuisine séparée, débarras spacieux avec raccordement pour machine à laver et sèche-linge. Beau jardin aménagé avec abri de jardin (30m²). Au premier étage, il y a 2 chambres, une salle de bain avec baignoire, double lavabo, douche et WC. Au deuxième étage, il y a deux autres chambres et une petite pièce supplémentaire. Grenier. Grand garage au sous-sol. Citerne d'eau de pluie. Finition de haute qualité.

Atouts :

• Aux portes de la ville et à quelques pas du quai et de la grande place !

• Beau jardin!

• Prêt à emménager !

Offert avec 1 année ERA Comfort Garantie en collaboration avec Europ Assistance.

Info? Contactez nous pour une visite ou plus de renseignements : T 058/22.22.22 ou [email protected]

Nl :
Welkom in deze prachtige stadswoning in Nieuwpoort, met een charmante binnentuin die uitnodigt tot ontspanning en groen genot. De ruime inkomhal leidt naar een gezellige leefruimte met een aparte eet- en zithoek, perfect voor ontspanning en entertainment.

De afzonderlijke keuken met ruime berging, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast, vereenvoudigen het dagelijks leven. De gezellige binnentuin met tuinberging (30m²) vormt een oase van rust te midden van de stadse drukte, perfect voor ontspanning en buitenleven.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad, dubbele lavabo, douche en toilet, terwijl de tweede verdieping nog twee slaapkamers en een kleinere kamer herbergt. Een zolder biedt extra opslagruimte en mogelijkheden. Regenwaterput van 30.000 liter.

Deze woning is volledig onderkelderd, wat resulteert in veel bergruimte en ruimte voor twee auto's, wat een zeldzame luxe is in de stad. Met een afwerking van hoogwaardige materialen straalt deze stadswoning een tijdloze elegantie uit, klaar om u te verwelkomen in comfort en stijl.

 

Aangeboden met 1 jaar ERA Comfort Garantie  in samenwerking met Europ Assistance.

Interesse? Contacteer ons voor bezoek of bijkomende info: T 058/22.22.22 of [email protected]

Get in touch