House for sale

649000€

5 bedrooms

Immoweb code : 11129640
Immoweb code : 11129640

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
277 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
:** Geen makelaar aub**

Ontdek de perfecte combinatie van wonen en ondernemen in het hart van Nieuwpoort-Stad! Dit unieke handelspand met aangrenzende woonst biedt een zee aan mogelijkheden en is een droom voor wie op zoek is naar een nieuwe commerciële uitdaging of de charme van het stadsleven wil ervaren.
Wonen in stijl in een woning met Karakter en Comfort, de aangrenzende woning is een oase van comfort en stijl met 5 slaapkamers, een ruime zolderkamer en een sfeervolle stadstuin.
De woning bevindt zich op slechts 10 minuten fietsen van de verkwikkende zee en op 5 minuten van de gezellige jachthaven.
Indeling: Begane Grond: Handelspand met bureau, ideaal voor diverse ondernemingen, hal met ingebouwde kasten, gastentoilet, woonkamer met open haard, volledig ingerichte open keuken, zonnige zuid gerichte tuin met terras.
Eerste verdiep: 3 ruime slaapkamers, grote badkamer met bad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet, aparte wasplaats. Tweede verdiep: 2 ruime slaapkamers, opbergkamer en dubbele grote zolder. Extra troef: Het huis is volledig onderkelderd.
De woning heeft de afgelopen 5 jaar een volledige renovatie ondergaan, waardoor het instapklaar is voor jouw woongenot.

Extra mogelijkheden met de bijbehorende vergunning voor vakantieverhuur, waardoor dit pand niet alleen een unieke leefruimte is maar ook een rendabele investeringsoptie is.

Get in touch