House for sale

575000€

3 bedrooms 149 square meters

Immoweb code : 11361125
Immoweb code : 11361125

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
149 square meters livable space
818 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Welkom, deze prachtige woning, gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, biedt een perfecte balans tussen comfort, stijl en functionaliteit. Met zijn karakteristieke fermettestijl en een scala aan moderne voorzieningen, zal dit huis niet alleen jullie hart veroveren, maar ook jullie leven verrijken.

Kenmerken die indruk maken:

-Ruimte voor iedereen: Drie ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor elk gezin om zich thuis te voelen. De master bedroom beschikt over een inloopdressing voor extra comfort.
-Leefruimte: De woonkamer straalt warmte en gezelligheid uit, met zijn charmante schouwmantel.
-Keuken: De vernieuwde keuken is een droom voor elke thuiskok, met hoogwaardige apparatuur en een opvallend Boretti gasfornuis.
-Buitengenot: Stap naar buiten en geniet van jullie eigen privé-oase. Het zwembad biedt verkoeling op warme dagen, terwijl het overdekte terras de perfecte plek is voor gezellige barbecuefeestjes met vrienden en familie.

Deze woning biedt niet alleen comfort en luxe, maar ook een veilige en vriendelijke omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen en opgroeien. Met een ruime tuin en een dubbele carport is er voldoende ruimte voor al jullie avonturen.
Duurzaamheid voor de toekomst: Bespaar op energiekosten en draag bij aan een groenere toekomst dankzij de zonnepanelen op het dak.

Neem vandaag nog contact met ons op via T. 015 24 29 24 of [email protected]

Get in touch