House for sale

195000€

2 bedrooms 121 square meters

Immoweb code : 11078682
Immoweb code : 11078682

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
121 square meters livable space
525 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is rustig gelegen op een perceel van 525 m² en op wandel - / fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, school, station en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Herentals, Geel en Kasterlee, alsook naar de E313.

Via de voordeur komt u in de inkomhal terecht, welke u toegang geeft tot de leefruimte. Aansluitend bevindt zich de keuken met eetruimte. Verder is er nog een badkamer welke voorzien is van een wastafel, ligbad en toilet.

Op de verdieping geeft de nachthal toegang tot 2 ruime slaapkamers.

De zolder en de droge kelder bieden de nodige opbergruimte.

Naast de woning bevinden zich 2 garageboxen. De tuin is oost georiënteerd en is voorzien van bergruimte en serre.

EPC: 756 kWh/m²

Deze woning is toe aan een totaalrenovatie.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Contacteer ons voor meer informatie hieromtrent.

Get in touch