House for sale

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11117154
Immoweb code : 11117154

Overview

3 bedrooms
170 square meters livable space
1831 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze authentieke woning is gunstig gelegen in OLV-Olen, vlak achter de brug van het shopping park, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, ... en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313.

De inkomhal geeft u toegang tot de leefruimte en een bureauruimte, welke eventueel dienst kan doen als ontvangstruimte voor vrij beroep, gezien u deze ruimte kan afsluiten van uw leefgedeelte. Het leefgedeelte is opgedeeld in een leefruimte met keuken, zithoek en eethoek. Gezien de grote raampartijen heeft u overal veel natuurlijke lichtinval. De visualisatie foto's geven u een idee hoe het kan zijn na renovatie.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers en een apart toilet. Eén van de kamers kan u nog inrichten als ruime badkamer met wasruimte.

Via een uittrekbare trap kan u de zolderruimte bereiken. Momenteel doet deze dienst als opbergruimte.

De kelder biedt u koele opbergruimte, gezien deze naast de keuken gelegen is.

Grote tuin waar u een hele dag van zon kan genieten. Verder is er nog een aparte garage, extra tuinberging en een servitude zodat ook de achterkant van uw perceel bereikbaar is.

De woning werd reeds voorzien van dubbele beglazing en de spouwmuren werden opgespoten.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Di

Get in touch