House for sale

449000€

3 bedrooms 176 square meters

Immoweb code : 11333656
Immoweb code : 11333656

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
176 square meters livable space
10000 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Centraal gelegen woonst met drie slaapkamers op een perceel van 1HA.

Deze woning dateert van 1973 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud.

Ligging: Rustig doch centraal gelegen nabij de grens van Olen met Herentals, met alle faciliteiten (winkels, scholen, bushalte, ...) in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit E313 zeer vlot bereikbaar.

Omschrijving: Deze open bebouwing staat op een prachtig perceel van maar liefst 1 hectare. U betreedt de woning via de inkomhal die toegang verleent aan de L-vormige leefruimte, bestaande uit de eetkamer en woonkamer. Vervolgens bereikt u de keuken waar u nog tal van ruimte heeft om een extra ontbijttafel te plaatsen. Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping nog over een wasplaats, een apart toilet en een badkamer die is uitgerust met een douche en enkele wastafel. Op de eerste verdieping bevinden zich vervolgens de drie ruime slaapkamers. De zolder die u kan bereiken via de valtrap zorgt in combinatie met de kelder voor voldoende bergruimte.

Het naastgelegen perceel parkgebied van 1ha76a39ca kan optioneel bij aangekocht worden.

Extra:
- EPC 814 kWh/m²/jaar
- Centrale verwarming op aardgas
- PVC ramen met dubbele beglazing
- Pg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch