House for sale

389000€

4 bedrooms 320 square meters

Immoweb code : 11362425
Immoweb code : 11362425

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
320 square meters livable space
806 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruim ingedeelde handelswoning is centraal gelegen te OLV Olen, op fietsafstand van het station, openbaar vervoer, scholen, winkels, het Shoppingpark, ..., en met vlotte verbinding naar Geel, Herentals, Westerlo, Kasterlee en de E313 autosnelweg.

U betreedt de woning via een inkomhal dewelke toegang biedt tot enerzijds de woonkamer en anderzijds de eetkamer met open keuken. Achteraan de woning bevindt er zich nog een extra ruimte die gebruikt kan worden als zithoek, aparte eethoek, bureel, ... of als speelkamer voor de kinderen. Aansluitend bevindt er zich nog een eenvoudige veranda. Verder is er een toilet.

Op de verdieping geeft de nachthal toegang tot 4 ruime slaapkamers en een te renoveren badkamer. Hierboven is er een kleine bergzolder.

Naast de woning is er een commerciële ruimte (+/- 100 m²) die gebruikt kan worden voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit (vrij beroep, kapsalon, ...). Het is ook mogelijk om deze ruimte te benutten om de woning verder uit te breiden, waardoor u een bruto bewoonbare oppervlakte van +/- 320 m² ter beschikking heeft. Bovendien bevindt er zich hierboven nog een ruime zolder die ook nog tal van uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Koele berging vindt u in de kelder.

In 2013 werd de woning voorzien van centrale verwarming op aardgas, het buitenschrijnwerk (voorzien van rolluiken) dateert van 2003. Verder werden er de afgelopen 15 jaar enkele vloeren vernieuwd, werden de dakgoten en regenpijpen vervangen en werd de sectionale

Get in touch