House for sale

630000€

5 bedrooms 392 square meters

Immoweb code : 11393462
Immoweb code : 11393462

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
392 square meters livable space
1550 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Halfopen woning met ruime loods +-480 m² te koop!

Deze prachtige woning biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en veelzijdigheid. Gelegen op een perceel met een ruime loods van ongeveer 480 m², is dit een droom voor wie behoefte heeft aan extra opslagruimte of een werkplaats.

Bij het betreden van de woning, word je verwelkomd door een slaapkamer of bureau aan de linkerkant. Vervolgens heb je de ruime leefruimte. Aangrenzend heb je de keuken met uitzicht op de tuin, maar dat is niet alles. Deze woning heeft nog meer te bieden met meerdere ruime kamers die flexibel kunnen worden ingedeeld naar jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een hobbykamer, thuiskantoor of extra opslag, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze woning is de directe toegang tot de ruime loods, ideaal voor wie ruimte nodig heeft voor werk of hobby's. Het dak van de loods is een paar jaar terug vernieuwd geweest.

Op het eerste verdiep vind je een gerenoveerde loft, met een moderne keuken, een gezellige living, drie slaapkamers, een vernieuwde badkamer en zelfs een zolder voor extra opslag of speelkamer.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Get in touch