House for sale

375000€

4 bedrooms 152 square meters

Immoweb code : 11347884
Immoweb code : 11347884

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
152 square meters livable space
70 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze recent gerenoveerde woning in Oostakker, nabij Gent, combineert naadloos hoogwaardige materialen met een oog voor detail. De stijlvolle entree wordt gemarkeerd door een klassevolle zwarte deur, die een naadloze overgang biedt naar de uitnodigende leefruimte. De woonkamer is zorgvuldig ingedeeld met een comfortabele zithoek, een ruime eetplaats en een moderne keuken die toegang biedt tot de koer. Een volledig vernieuwde aanbouw zorgt voor maximale lichtinval en stelt u in staat de ruimte te openen tijdens de zomermaanden.

Op de eerste verdieping treft u een aangename badkamer met een ruime inloopdouche en twee grote slaapkamers aan. De tweede verdieping biedt nog eens twee volwaardige slaapkamers. De gehele woning is grondig gerenoveerd volgens de hoogste standaarden en beschikt over een EPC-label A, wat wijst op uitstekende energie-efficiëntie.

Deze woning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een instapklaar huis met alle moderne gemakken in een aantrekkelijke omgeving nabij Gent. We nodigen potentiële kopers uit om deze prachtige woning te bezichtigen en zelf de luxe en het comfort te ervaren. Neem contact op om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Get in touch