House for sale

275000€

5 bedrooms 284 square meters

Immoweb code : 11258005
Immoweb code : 11258005

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
284 square meters livable space
134 square meters of land

Description

Opbrengst eigendom met twee ruime appartementen te Stene, O…

Opbrengst eigendom met twee ruime appartementen te Stene, Oostende!

Gelegen in de bruisende Wagenmakersstraat, biedt deze eigendom een uitstekende investeringsmogelijkheid op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer en alle voorzieningen die Oostende te bieden heeft.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers tref je een ruim appartement aan met een fantastisch terras. De woonkamer is royaal bemeten, waardoor er voldoende ruimte is om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten. De keuken biedt mogelijkheden om je culinaire vaardigheden te ontplooien, terwijl er een slaapkamer mogelijkheid is die flexibiliteit biedt voor verschillende bewonersconfiguraties. Met bijna 100m² aan oppervlakte biedt dit appartement tal van mogelijkheden, hoewel het enige opfrissing kan gebruiken om zijn volledige potentieel te benutten.

Op het eerste verdiep betreed je het tweede appartement, dat verrast met een uiterst ruime woonkamer en maar liefst drie royale slaapkamers. Dit appartement biedt een overvloed aan leefruimte en is ideaal voor een groter gezin of voor verhuurdoeleinden. Hoewel het appartement ruim is, kan het wat opfrissing gebruiken om het naar jouw wensen te transformeren.

De ligging van deze opbrengsteigendom is werkelijk uitstekend. Omgeven door alle voorzieningen die je maar kunt wensen, biedt de Wagenmakersstraat het beste van Oostende binnen handbereik.

Of je nu op zoek bent naar een investering met huurpotentieel of naar een project om je eigen stempel op …

Get in touch