House for sale

285000€

3 bedrooms 158 square meters

Immoweb code : 11277463
Immoweb code : 11277463

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
158 square meters livable space
112 square meters of land

Description

Ruime gesloten bebouwing in de Vogelzang te Oostende

Ruime gesloten bebouwing in de Vogelzang te Oostende

Welkom thuis in deze praktische en centraal gelegen gesloten bebouwing in de Haverstraat 10 te Oostende. Deze woning biedt het beste van beide werelden: een handige ligging dicht bij alle voorzieningen en een comfortabele leefruimte voor jou en je gezin.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een ruime woonkamer met een open keuken, ideaal voor gezellige familiemomenten en het ontvangen van vrienden. De berging biedt extra opslagruimte en geeft toegang tot de kelder, wat zorgt voor nog meer praktisch gemak.

De compacte tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt een rustige buitenruimte om te genieten van frisse lucht en zonnige dagen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, perfect voor het hele gezin. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, meubel en toilet, waardoor het comfort van de bewoners voorop staat.

De zolder biedt mogelijkheden voor verdere uitbreiding, waardoor extra kamers gecreëerd kunnen worden naar wens en behoefte.

Mis deze kans niet om te wonen in deze praktische en comfortabele woning, ideaal gelegen in Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Troeven
*ruime woning, 3 slaapkamers
*Compacte buitenruimte (tuin + terras)
*tal van bergruimte


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit:
5) Renovatieverpli…

Get in touch