House for sale

210000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11306852
Immoweb code : 11306852

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
135 square meters of land

Description

Ruime woning met potentieel in de Leeuwerikenstraat 64 te O…

?? Ruime woning met potentieel in de Leeuwerikenstraat 64 te Oostende
Welkom thuis in de Leeuwerikenstraat 64 te Oostende, waar het beste van twee werelden samenkomt: een rustige locatie in een verkeerssluwe straat en toch op een steenworp afstand van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.
Deze woning heeft alles in zich om jouw droomhuis te worden, met een beetje liefde en aandacht voor renovatie. Hoewel een opfrissingsbeurt nodig is, biedt de woning een uitstekende basis met fantastische ruimtes, een gezellige tuin en ruime slaapkamers.
Op het gelijkvloers betreed je een ruime woonkamer, naadloos verbonden met de aanpalende keuken en badkamer. De tuin, eveneens royaal in oppervlakte, biedt een oase van rust en groen midden in de stad, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten.
Op de eerste verdieping vind je twee volwaardige slaapkamers, ideaal voor gezinsleven of het ontvangen van gasten. De zolder biedt nog een extra slaapkamer, met mogelijkheden om hier nog een extra kamer bij te maken naar eigen wens en behoefte.
Klaar om jouw stempel te drukken op deze ruime woning met eindeloos potentieel? Mis deze unieke kans niet om te investeren in jouw droomhuis op een toplocatie in Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! ??? #TeKoop #Oostende #RenovatieProject
Troeven:
*Rustige ligging in een verkeerssluwe straat
*Nabijheid van alle voorzieningen
*Ruime woonkamer met aanpalende keuken en badkamer
*Gezellige tuin, perfe

Get in touch