House for sale

295000€

4 bedrooms 198 square meters

Immoweb code : 11310102
Immoweb code : 11310102

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
198 square meters livable space
333 square meters of land

Description

Ruime Instapklare Woning met Zonnige Tuin te Mariakerke, Oo…

Ruime Instapklare Woning met Zonnige Tuin te Mariakerke, Oostende

Welkom bij deze prachtige woning op een uitstekende locatie aan de Nieuwpoortsesteenweg 749 in Mariakerke, Oostende. Deze woning biedt niet alleen ruimte en comfort, maar ook een ideale ligging voor wie op zoek is naar het beste van wonen aan de kust.

Met vier slaapkamers is deze woning perfect voor een gezin dat op zoek is naar voldoende ruimte om te leven en te groeien. Het is volledig instapklaar, wat betekent dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe thuis vanaf het moment dat u de deur opent.
Een van de hoogtepunten van deze woning is de zonnige tuin, waar u kunt ontspannen en genieten van de zonnestralen na een lange dag. Of het nu gaat om een ??barbecue met vrienden of gewoon om te ontspannen met een goed boek, de tuin biedt de perfecte ruimte voor allerlei buitenactiviteiten.

De ligging van deze woning is ook een groot pluspunt. Gelegen in Mariakerke, Oostende, bevindt u zich dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden. Bovendien bent u slechts een steenworp afstand van de prachtige Belgische kust, waar u kunt genieten van heerlijke strandwandelingen en adembenemende zonsondergangen.

Mis deze kans niet om deze ruime woning met zonnige tuin op een fantastische locatie te bezichtigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging. We kijken ernaar uit om u rond te leide…

Get in touch