House for sale

219000€

4 bedrooms 159 square meters

Immoweb code : 11313861
Immoweb code : 11313861

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
159 square meters livable space
103 square meters of land

Description

Ontdek het Potentieel van Stuiverstraat 47 - Uw Toekomstige…

Ontdek het Potentieel van Stuiverstraat 47 - Uw Toekomstige Thuis in Oostende
Stap binnen in een wereld van mogelijkheden met Stuiverstraat 47, een karaktervolle woning gelegen in het hart van Oostende. Deze woning wacht op een nieuwe eigenaar die haar ware schoonheid kan onthullen door middel van renovatie en verfijning.
Bij binnenkomst wordt u begroet door een warme en uitnodigende sfeer, waar de potentie voor een uniek en persoonlijk thuis voelbaar is. De dubbele beglazing zorgt voor een rustige omgeving, terwijl de elektrische verwarming met accumulatoren flexibiliteit biedt in het regelen van de temperatuur naar uw wensen.
De indeling van de woning is praktisch en biedt ruimte voor alle aspecten van het moderne leven. Op de begane grond bevinden zich een gezellige woonkamer en een functionele keuken, die grenst aan een terras dat uitnodigt tot ontspanning en buitenleven.
Het tussenverdiep herbergt een ruime badkamer, een oase van rust waar u kunt genieten van momenten van zelfverwennerij en ontspanning. Terwijl u verder naar boven gaat, vindt u op de eerste en derde verdieping in totaal vier slaapkamers, die ruimte bieden voor een groeiend gezin of gastenverblijven. De zolder biedt extra opslagruimte of de mogelijkheid om te worden omgevormd tot een inspirerende leefruimte.
Gelegen in het bruisende Oostende, biedt Stuiverstraat 47 het beste van zowel stad als strand. Winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen liggen binnen handbereik, terwijl de nabijheid van het…

Get in touch