House for sale

185000€

3 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 11315591
Immoweb code : 11315591

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
131 square meters livable space
82 square meters of land

Description

Ruime Woning met drie slaapkamers te Maurits Sabbestraat 57…

Ruime Woning met drie slaapkamers te Maurits Sabbestraat 57, Oostende

Deze ruime woning in de Maurits Sabbestraat 57 biedt een uitstekende kans om jouw droomhuis te realiseren. Gelegen in een rustige buurt van Oostende, staat deze woning klaar om afgewerkt te worden volgens jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Het pand omvat een nieuwe uitbouw met een plat dak, ontworpen volgens de laatste isolatienormen, waardoor je kunt genieten van modern comfort met een energiezuinig karakter. Met de plannen van de architect reeds aanwezig, is de structuur van de woning reeds zorgvuldig uitgedacht, waardoor je je kunt richten op de verdere afwerking.

Een van de hoogtepunten van deze woning is het aangrenzende terras, perfect voor ontspannen momenten in de buitenlucht en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Of je nu wilt genieten van een zonnige dag of de sterrenhemel wilt bewonderen, dit terras biedt de ideale omgeving.

Binnenin biedt de woning ruimte in overvloed, met drie royale slaapkamers en een badkamer. De open plattegrond zorgt voor een naadloze flow tussen de leefruimtes, ideaal voor het ontvangen van gasten of gewoon voor het dagelijks leven.

De woning is klaar om technieken te leggen en verder op te bouwen, waardoor je snel kunt beginnen met het verwezenlijken van je droomhuis. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning of een investeringsmogelijkheid, deze woning biedt een unieke kans om een moderne levensstijl te omarmen in een van Oostende's meest gewilde…

Get in touch