House for sale

210000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11357698
Immoweb code : 11357698

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
135 square meters of land

Description

?? Ontdek deze ruime woning met onbegrensd potentieel in de

?? Ontdek deze ruime woning met onbegrensd potentieel in de Leeuwerikenstraat 64 te Oostende!

Stap binnen in de Leeuwerikenstraat 64 te Oostende, waar rust en stadsleven elkaar ontmoeten op een unieke locatie. Gelegen in een kalme, verkeersluwe straat, geniet je hier van de sereniteit van thuis terwijl alle gemakken van de stad binnen handbereik liggen.

Deze woning is een canvas voor jouw droomhuis, klaar om gevormd te worden met een vleugje renovatie en jouw creatieve visie. Hoewel een opfrisbeurt nodig is, biedt de woning een stevige basis met royale kamers, een knusse tuin en volop ruimte.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers word je verwelkomd door een ruime woonkamer, naadloos verbonden met de aanliggende keuken en badkamer. De tuin, een groen paradijsje te midden van de stad, nodigt uit tot ontspanning en buitenplezier.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee volwaardige slaapkamers, perfect voor gezinsleven of gastenverblijf. De zolder biedt nog een extra slaapkamer, met mogelijkheden om deze ruimte naar eigen smaak uit te breiden.

Klaar om jouw stempel te drukken op deze ruime woning met grenzeloos potentieel? Mis deze unieke kans niet om te investeren in jouw droomhuis op een toplocatie in Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! ??? #TeKoop #Oostende #RenovatieProject

Troeven:

Rustige ligging in een verkeerssluwe straat
Nabijheid van alle voorzieningen
Ruime woonkamer met aanliggende keuken en badkamer
Gezellig

Get in touch