House for sale

298000€

3 bedrooms 123 square meters

Immoweb code : 11375246
Immoweb code : 11375246

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
123 square meters livable space
167 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stap binnen in deze verrassende rijwoning die alles biedt wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven. De ruime leefruimte verwelkomt je met een warme sfeer, dankzij de gezellige gashaard die perfect is voor ontspannen avonden met familie en vrienden.

De lichtrijke keuken is een ware droom voor culinaire liefhebbers. Met hoogwaardige apparatuur is het de ideale plek om heerlijke maaltijden te bereiden. Dankzij het slimme ontwerp en de strategisch geplaatste ramen geniet je tijdens het koken van een prachtig uitzicht op de zonnige tuin.
Deze woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte en natuurlijk licht om een rustgevende sfeer te creëren. De badkamer is modern en stijlvol ingericht, met hoogwaardige voorzieningen die zorgen voor luxe en comfort.

Stap naar buiten en ontdek de betoverende zonnige tuin, een oase van rust en sereniteit. Hier kun je genieten van de rust en privacy terwijl je ontspant onder de stralende zon. De toevoeging van een buitendouche zorgt voor verfrissing op warme zomerdagen, terwijl het bijhuis extra opbergruimte biedt voor al je tuinbenodigdheden. Deze is op vandaag ingericht als kapsalon.

Gelegen in een rustige en centrale buurt, biedt deze woning het beste van twee werelden: een vredige omgeving om te ontspannen en tot rust te komen, terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen bent. Winkels, scholen, openbaar vervoer en het bruisende centrum liggen allemaal binnen handbereik, waardoor deze woning d

Get in touch