House for sale

180000€

3 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 11358534
Immoweb code : 11358534

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
135 square meters livable space
705 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Woning met magazijn & bijgebouw op 705m² in centrum Oostrozebeke! 
Ligging:  centrumligging in Oostrozebeke, nabij bakker, slager, winkels, school, park,... 
INDELING: 
Woning:
Gelijkvloers: inkomhal met toegang tot de woonkamer (30m²) met een gezellige houtcassette en de keuken (19m²) ingericht met een elektrische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak. De badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel bevindt zich naast de gelijkvloerse slaapkamer van 13,5m². Er is hier dan ook nog een apart toilet.
Eerste verdieping: grote overloop (10m²) die kan afgewerkt worden tot slaapkamer. Verder is er nog een slaapkamer van 20m² en toegang tot de zolder. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en kan ook ingericht worden tot een slaapkamer.
Bijgebouw: inkomhal tevens vestiaire, woonkamer van 36m² met houtcassette, keuken (14m²) ingericht met een elektrisch fornuis met oven, dampkap, koelkast en dubbele spoelbak. Vervolgens is er een berging (4,5m²), de slaapkamer 12m² en badkamer ingericht met een ligbad en 2 lavabo's. Tot slot is er de technische ruimte/wasplaats van 7m² met aansluiting wasmachine en droogkast.
Magazijn : de woning beschikt over een mooi magazijn van 8m x 19,3m (+/- 160m²). Dit is een grote open ruimte met een kleine technische berging van 6,8m².
Buitenomgeving:  naast het huis is er een oprit/ doorgang naar het bijgebouw & magazijn en een onderhoudsvriendelijke tuin.
B ijkomen

Get in touch