House for sale

260000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11274289
Immoweb code : 11274289

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
297 square meters of land

Description

ONDER COMPROMIS: Deels gerenoveerde woning

Sorry, there is no English translation. Charmante rijwoning met genereuze open ruimtes gelegen in de groene omgeving van de Klei in Opwijk.

De voorgevel van de woning werd gerenoveerd in 2020. De nieuwe ramen zorgen voor een overvloedige lichtinval. Samen met de elektrische rolluiken dragen ze bij tot de energie-efficiëntie van de woning.

Bij het binnenkomen ziet u uitnodigende leefruimtes die uitmonden in een grote keuken, allen voorzien van een nieuwe vloer en plafond. De pas heringerichte badkamer oogt modern en biedt alle nodige comfort.
Sanitaire voorzieningen zijn ook aanwezig op de bovenverdieping. Deze verdieping bestaat uit ruime slaapkamers die gescheiden zijn door een tussenruimte die kan dienen als speelruimte, bureau, of berging.

Het huis bevat bovendien een uitgebouwde zolder met verwarming. De tuin achteraan de woning biedt eveneens tal van mogelijkheden, zoals de installatie van een terras, veranda, tuinhuis.

De woning is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en andersvaliden, met brede deuropeningen en een traplift.

Het huis is gelegen in een straat met weinig verkeer, in de nabijheid van winkels, scholen, en openbaar vervoer. Het centrum van Opwijk, Droeshout, en Merchtem zijn makkelijk bereikbaar evenals verbindingswegen naar Brussel, Asse, Aalst, en Dendermonde.

EPC label D, asbestvrij.

Mis deze kans niet om uw droomhuis te verwerven in Opwijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een b

Get in touch