House for sale

4 bedrooms 215 square meters

Immoweb code : 10690827
Immoweb code : 10690827

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
215 square meters livable space
2030 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze aangename woning is een tijdloze eigendom met vele mogelijkheden gelegen in een rustige en groene straat in De Lint te Oud-Turnhout. De woning is uitermate geschikt voor gezinnen die centraal doch rustig wensen te wonen. Deze eigendom omvat o.a. 4 slaapkamers, 1 badkamer, keuken, woonkamer, apart toilet, zolder en inpandige garage.

Indeling:
Gelijkvloers:
Via de inkomhal met apart toilet betreden we de woning. Aansluitend bevindt zich de ruime en lichte woonkamer met gezellige houtkachel en zicht op de groene tuin. De keuken is voorzien van een ijskast, inductievuur, vaatwasmachine en combi-oven. Aangrenzend aan de keuken vinden we de inpandige garage terug met automatische poort en ingemaakte kasten.

Eerste verdieping:
Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers op vinyl. Alsook de badkamer met douche, ligbad, lavabomeubel en toilet. Via een vlizotrap is de geïsoleerde zolder bereikbaar.

Tuin:
Het ruime perceel van +/- 2.030m² is noord-oost georiënteerd en biedt veel privacy door de bomen achteraan de eigendom. Ruim aangelegd terras achter de woning. Hier is het zalig vertoeven in alle rust. Hier is het zalig vertoeven in alle rust.

Bijzonderheden:
- Centrale doch rustige en groene locatie
- Rolluiken
- Inpandige garage
- Uitgevoerde renovaties 2010 - 2020: badkamer, keuken, gasketel, houtkachel, garagepoort en vloer in de garage
- geboorde waterput met elektrische pomp
- 3-fasenaansluiting elektriciteit aanwezig

Get in touch