House for sale

* 450000€

5 bedrooms

Immoweb code : 10386215
Immoweb code : 10386215
*excluding taxes

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
491 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning komt in aanmerking voor de 6% btw regeling. Met zonnepanelen & warmtepomp.

De woningen springen eruit dankzij hun hedendaagse architectuur en de verdiepingshoge ramen die zorgen voor maximaal daglicht. Je komt binnen in de woning in de ruime inkomhal met ruimte voor een vestiairekast. Vervolgens heb je meteen het afzonderlijk toilet, de wasberging en de technische berging. Vanuit de hal kom je in de leefruimte met open, ingerichte keuken met keukeneiland. De keuken is volledig geïnstalleerd.De leefruimte krijgt een maximaal aan licht binnen dankzij de lichtstraat boven de keuken / leefruimte.

Vanuit de leefruimte kom je in een grote, zuid-oost gerichte tuin met prachtig zicht.De tuin zal worden aangelegd met een terras in keramische tegels, een gazon en een afsluiting (haag of draad). Achteraan de tuin is er een zone voorzien om een tuinberging te plaatsen.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. De zolder kan je als koper nog indelen naar wens, hier is zeker de mogelijkheid om nog twee extra slaapkamers en een badkamer te maken.

De inpandige garage is groot genoeg voor een wagen en enkele fietsen.

Elke woning is voorzien van een eigen warmtepomp en zonnepanelen. In de leefruimtes is er vloerverwarming (eventueel aangevuld met radiatoren).

Ben jij op zoek naar een energiezuinige en toekomstgerichte woning?

Get in touch