House for sale

625000€

5 bedrooms 243 square meters

Immoweb code : 11343718
Immoweb code : 11343718

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
243 square meters livable space
1340 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor meer info: https://www.deimmobiliers.be/detail/kopen-woning-oudenaken/6800884.

We stellen deze ruime, praktische en grotendeels gerenoveerde woning met zwembad te koop op een rustige ligging met zicht op de velden te Oudenaken, nabij het centrum van Sint-Pieters-Leeuw en op een boogscheut van Brussel. De woning biedt een vlotte bereikbaarheid tot het openbaar vervoer, de nabijgelegen invalswegen, winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en sport- en culturele aangelegenheden, etc....
We betreden de woning via de inkomhal en komen boven op de eerste verdieping met de trap. Dit woongedeelte is volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen en voorziet in alle hedendaags comfort.Op deze verdieping treffen we de halfopen, volledig geïnstalleerde keuken, met veranda en prachtig zicht op de tuin. We lopen door naar de leefruimte, voorzien van eetkamer en salon, met een gezellige houtkachel.We nemen de trap naar boven en komen terecht op een aangename mezzanine, die ons doorgang verleent naar de kamers.Dit gedeelte van de woning is voorzien van 4 ruime en praktische slaapkamers. De badkamer voorziet in een bad en dubbele lavabo.
Op het gelijkvloers treffen we een nog een verder te renoveren deel van de woning, dat perfect dienst kan doen als kangoeroewoning of voor andere doeleinden, zoals bv het inrichten van een praktijk of voor het uitbaten van een zelfstandig beroep.
De gelijkvloers is ingericht als volgt: een leefruimte met eetkamer en salon, een slaapkamer, douch

Get in touch