House for sale

275000€

3 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11165598
Immoweb code : 11165598

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
1246 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te renoveren ééngezinswoning met 3 slaapkamers op een mooi perceel van 12a 46ca.

Deze leuke woning met veel potentieel is gelegen in een rustige straat en toch dichtbij de lokale handelaars en het centrum van Paal. De ligging is ook zeer gunstig in verbinding met omliggende gemeenten en de op- en afrit van de E313.

We betreden de woning via de ruime inkomhal. Van hieruit gaan we naar de ruime woonkamer (29,53m²) met houtkachel. Deze is door de grote ramen voorzien van veel natuurlijke lichtinval.

Via de woonkamer komen we in de keuken. Deze is voorzien van inductiekookplaat, dampkap en dubbele gootsteen. Er is zeker voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen. Voor extra opbergruimte kan je ook altijd gebruik maken van de kelder (15m²).

Ook de badkamer is op het gelijkvloers. Hier is een bad en lavabo aanwezig.

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers (19,8m², 18,23m² en 16.06m²). Aan 2 van de kamers is een ruimte voor een dressing verbonden. Bovendien is er nog een ruime zolder aanwezig.

Wanneer we naar buiten gaan komen we in een ruime zuidwest gerichte tuin. Hier bevindt zich nog een ruime garage (32,8 m²).

De woning wordt verwarmd op stookolie.
Spreekt deze ruime gezinswoning jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder.

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzon

Get in touch