House for sale

2 bedrooms 179 square meters

Immoweb code : 10350943
Immoweb code : 10350943

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
179 square meters livable space
7635 square meters of land

Description

ERA TOPIMMO : SOLD

Te koop bij ERA TOPIMMO: eigendom bestaande uit een gelijkvloers huis en een groot vlak perceel van 76 are in het centrum van Paliseul.
De leefruimte omvat een inkomhal, een woonkamer met salon en eetkamer, een in te richten keuken, een achterkeuken en een veranda die uitgeeft op de tuin. Groot terras met vrij uitzicht op het uitgestrekte terrein aan de achterzijde. De nachtruimte heeft twee slaapkamers en een badkamer (bad, wastafel, wc).
Op de eerste verdieping: zolderberging op de verdieping van het huis bereikbaar via een uitschuifbare trap.
In de kelder: toilet, grote kelder, kleine kelder, stookruimte, garage en wasruimte met toegang tot de tuin.
Technische details: natuurleien dak, PVC dubbele beglazing (2 jaar oud), rolluiken, elektrische installatie, centrale verwarming op olie. Isolatie: dakhellingen, plafond boven het grootste deel van de kelder, plafond in de bijkeuken. EPB klasse E 450 kwh/m² uit 2015 vóór isolatiewerkzaamheden en verandering van ramen. Vermindering van inschrijvingskosten mogelijk onder voorwaarden. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandelingen en verbindt de verkoper niet. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezoeken in aanwezigheid van TOPIMMO.

Get in touch