House for sale

289000€

3 bedrooms 102 square meters

Immoweb code : 11330513
Immoweb code : 11330513

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
102 square meters livable space
1673 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ligging: De woning is gelegen in Pelt. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. Zo bent u op 30 minuten van Eindhoven, 10 minuten van Leopoldsburg, 20 minuten van Mol en 5 minuten van Lommel. Pelt is een landelijke gemeente die zich uitstekend leent voor mooie fiets- of wandeltochten. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het jaarlijkse Europees Muziekfestival voor de jeugd en in het cultuurcentrum van Pelt kan u tal van verschillende voorstellingen en concerten bijwonen. De gemeente Pelt staat bekend voor haar gastvrijheid, kortom het is er heerlijk wonen.
Beschrijving: Dompel jezelf onder in de serene sfeer van deze laagbouwwoning, waar licht en ruimte samenkomen.Ontdek de warmte van de leef- en eetruimte, omringd door grote ramen die de natuur binnenlaten. Aansluitend aan de eetkamer bevindt zich een gedeeltelijk geïnstalleerde keuken. Met drie ruime slaapkamers en een handige bureauruimte is er voldoende plaats in de woning. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche. Buiten wacht een weelderige tuin met vijver, een oase van rust, met een magazijn van maar liefst 76m2 voor al je opslagbehoeften.
Bijzonderheden:
- Garage is omgebouwd naar slaapkamers
- Grote tuin met vijver en magazijn
- Centrale ligging
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch