House for sale

3 bedrooms 116 square meters

Immoweb code : 11166276
Immoweb code : 11166276

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
116 square meters livable space
226 square meters of land

Description

Open bebouwing

Sorry, there is no English translation. Welkom bij deze prachtig gerenoveerde woning te Putte, waar modern comfort en duurzaamheid samenkomen.
Dit juweeltje, volledig vernieuwd sinds 2021, biedt een perfecte combinatie van luxe en milieuvriendelijkheid, waardoor het een droomhuis is voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse leefomgeving.
Bij aankomst wordt u begroet door een strakke, moderne uitstraling, dankzij de witte crepi-afwerking en subtiel toegevoegde houtaccenten die een warme en uitnodigende sfeer creëren. De gepolierde betonvloer in de woonkamer en keuken voegt niet alleen een modern tintje toe, maar biedt ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud voor een moeiteloze levensstijl.
Deze woning is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, met een indrukwekkend E-peil van slechts 45 en zonnepanelen op het dak, waardoor u kunt genieten van lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk. Overal voorzien van vloerverwarming, biedt deze woning ook een gelijkmatige en comfortabele warmte, perfect voor gezellige avonden thuis. Airconditioning is ook geïnstalleerd, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangename binnentemperatuur, zelfs tijdens de warmste dagen.
De moderne badkamer met inloopdouche is een toevluchtsoord van ontspanning, terwijl de drie slaapkamers voldoende ruimte bieden voor het hele gezin om te rusten en te ontspannen.
De tuin biedt een gezellige buitenruimte waar u kan genieten van de frisse

Get in touch