House for sale

595000€

4 bedrooms 204 square meters

Immoweb code : 11297877
Immoweb code : 11297877

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
204 square meters livable space
321 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in je droomhuis in het pittoreske Liezele bij Puurs.

Deze recente instapklare woning is perfect, met 4 slaapkamers, een ruime badkamer, een oprit en garage, een berging en een prachtige tuin met barbecue, biedt dit huis alles wat je nodig hebt.

Bij binnenkomst word je direct verrast door de open indeling van de begane grond. De ruime open keuken met kookeiland is een paradijs voor elke kookliefhebber. Of je nu wilt experimenteren met nieuwe recepten of gewoon geniet van het bereiden van maaltijden voor je gezin, deze keuken is jouw ideale werkplek.

De vier slaapkamers op de bovenverdieping bieden voldoende ruimte voor iedereen in het gezin. Of het nu gaat om een rustige nachtrust of om te ontspannen met een goed boek, hier vind je de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke dag.

De badkamer is compleet ingericht. Hier kun je genieten van ontspannende momenten in het diepe ligbad of een verkwikkende douche nemen in de douchekamer.

Buiten vind je een oprit en garage waar je gemakkelijk meerdere auto's kunt parkeren. Geen gedoe meer met het vinden van parkeerplaatsen!

De berging biedt voldoende opbergruimte voor al je spullen, waardoor je huis altijd netjes en georganiseerd blijft.

De tuin is een oase van rust en biedt volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Of je nu wilt barbecueën met vrienden, spelen met de kinderen of gewoon ontspannen in de zon, hier vind je altijd de perfecte plek.

Deze instapklare woning in Liezele heeft alles wat j

Get in touch