House for sale

310000€

4 bedrooms 173 square meters

Immoweb code : 11298350
Immoweb code : 11298350

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
173 square meters livable space
420 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ligging: Gelegen in de Sint-Katharinastraat te Ruisbroek geniet de woning van een gunstige locatie.
De woning is namelijk zeer centraal gelegen en bevindt zich in de buurt van supermarkten, banken en andere voorzieningen. Bovendien is het pand ook uitstekend bereikbaar dankzij het nabije treinstation en de A12 Antwerpen/Brussel. Indeling: U betreedt de woning via de inkomhal die u toegang geeft tot woonkamer en keuken. De ruime woonkamer geniet van heel wat lichtinval dankzij de grote raampartijen aan beide kanten van de kamer. De keuken is zeer ruim en geeft toegang tot de tuin en het toilet. Op de eerste verdieping kunt u vier slaapkamers terugvinden waarvan één een doorloopslaapkamer is. Verder bevindt zich ook de badkamer met nieuwe douchecabine zich op dit verdiep. Tot slot kunt u de zolder betreden via de reeds voorziene vaste trap. Deze, tot nu toe ongebruikte ruimte, biedt voldoende plaats voor extra slaapkamers of opbergruimte. Extra: Als enige woning in de rij geniet dit pand van een zijingang. Daarbovenop kunt u ook via de achterkant de woning bereiken waar een garage werd voorzien. Voor de garage werd ook een oprit aangelegd die plaats biedt aan enkele wagens. EPC: 575 kWh/m²/jaar Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29

Get in touch