House for sale

849000€

4 bedrooms 437 square meters

Immoweb code : 11075642
Immoweb code : 11075642

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
437 square meters livable space
1785 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Prachtige woning met Zuidgerichte tuin met zwembad en praktijkruimte
Op zoek naar een ruime woning waar u mogelijkheid heeft tot vrij beroep? Dan is deze woning zeker wat u zoekt.
U komt binnen in de riante inkomhal met carrara marmeren vloer. met apart gastentoilet. Van hieruit kan u zowel naar de praktijkruimte als naar het woongedeelte. In de ruime woonkamer, bedekt met mooie parketvloer, heeft u voldoende ruimte om een mooie zithoek te installeren. Van hieruit komt u in de eethoek die, door de vele raampartijen, geniet van zeer veel lichtinval en prachtig uitzicht op de mooie tuin.
In de vernieuwde keuken beschikt u over alle comfort om een lekkere maaltijd te bereiden. Hier heeft u ook uitzicht op de mooie tuin. Aansluitend aan de keuken beschikt u over een handige (was)berging met douche.
De praktijkruimte bestaat uit verschillende vertrekken. Zo beschikt u over een ontvangstruimte, een bureau en nog een extra 'berg'kamer.
Op de eerste verdieping beschikt u over 3 ruimte slaapkamers, een dressing en een vernieuwde badkamer en een toilet. Op de overloop zijn nog extra ingemaakte kasten, die dienst doen als dressing.
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar u beschikt over een kamer met ingemaakte dressingkasten, een (slaap)kamer met eigen lavabo en een zolderruimte die dienst doet als 'technische berging' en waar u ook nog vel ruimte heeft om dingen te stockeren.
In de mooie tuin kan u heerlijk g

Get in touch