House for sale

465000€

6 bedrooms 306 square meters

Immoweb code : 11334135
Immoweb code : 11334135

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
306 square meters livable space
1099 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Rustig gelegen halfopen bebouwing op 10a99ca te Herselt

Deze woning dateert van 1981 en werd de laatste jaren reeds gedeeltelijk gerenoveerd.

Ligging: Gelegen net buiten het centrum van Ramsel met alle faciliteiten (winkels, scholen, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar.

Beschrijving: Via de inkomhal betreden we de leefruimte met woonkamer en eetkamer. Door de vele raampartijen geniet deze ruimte van veel lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken die tevens voldoende ruim is en een mooi zicht heeft op de tuin. Achteraan de keuken bevindt zich nog een veranda waar u een gezellige ontbijtkoek van creëren. Via de inkomhal is er de eerste badkamer dewelke volledig werd gerenoveerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er verder nog 2 ruime slaapkamers, een garage met aansluitende ruime wasplaats/berging. De zolderverdieping is verder ingericht in 3 grote ruimtes. Hier zijn nog tal van mogelijkheden naar het creëren van extra slaapkamers of eventueel bureau of fitnessruimte.
De woning beschikt verder nog over een bijgebouw dat is opgedeeld in een garage en een tuinberging. De tuin is volledig omheind en heeft een prachtig zicht over de achterliggende weilanden.

Kortom een echte aanrader!

Extra
- EPC: 275 kWh/m² jaar
- Zonnepanelen
- Airco's aanwezig op de slaapkamers en zolderkamers.

Get in touch