House for sale

429000€

2 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 11313620
Immoweb code : 11313620

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
182 square meters livable space
550 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen in de landelijke Schawijkstraat in Ranst, tref je deze charmante woning uit 1936. Het huis werd tussen 2015 en 2020 volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. Hedendaags comfort werd gecombineerd met respect voor en maximaal behoud van authentieke charme. Een ruime oprit, rechtsreeks contact met de tuin, uniek zicht op achterliggende groene weilanden, veel natuurlijke lichtinval, grote (leef)ruimtes en lage energiekosten vormen de absolute troeven van deze woning.

Je komt binnen in een prachtige inkomhal met stijlvolle cementtegelvloer en trappenhal. Verder in de gang bevindt zich een toilet en toegang tot de kelder. De lichtrijke en gezellige leefruimte met hoge plafonds loopt over in een ruime leefkeuken met rechtsreeks zicht op terras en diepe tuin.
Tussenverdieping: toilet, berging met wasruimte en bureau, ruime badkamer (douche en bad). Eerste verdieping: twee grote slaapkamers. Tweede verdieping: een ruime, nog af te werken zolder naar wens, tot bijvoorbeeld extra slaap- of speelkamer (onder geïsoleerd dak en nutsvoorzieningen aanwezig).

Get in touch