House for sale

270000€

3 bedrooms 109 square meters

Immoweb code : 11323060
Immoweb code : 11323060

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
109 square meters livable space
904 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gelegen in een uiterst rustige omgeving bevindt zich deze half open bebouwing. Het centrum van Ravels, winkels en invalswegen bevinden zich nabij deze uiterst rustig gelegen woning.

We betreden deze woning via de ruime inkomhal, dewelke toegang biedt tot de lichtrijke leefruimte. Naast de woonkamer vinden we de keuken dewelke is voorzien van een wastafel, kookvuur, microgolfoven en ijskast. Aansluitend aan de keuken is een hal die toegang biedt tot apart toilet en de garage met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via deze hal betreedt men alsook het zonnige terras en de ruime tuin van meer dan 550m² met tuinhuis en glazen prieel.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van 16, 12 en 7m2. Daarnaast bevindt zich de badkamer die voorzien is van een douche en wastafel.

De oprit bevindt zich naast de woning en biedt toegang tot drie staanplaatsen. Via de poort naast de woning komt u aan de achterkant van het huis, waar zich het terras bevindt dat eventueel gebruikt kan worden als staanplaats voor meerdere wagens.

Bijzonderheden:
- Uiterst ruime woning
- Rustige omgeving
- Veel parkeermogelijkheden

Stedenbouwkundige vergunning: vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.
G-score: A, P-score: A. Geen afgebakend overstromingsg

Get in touch