House for sale

144000€

3 bedrooms 144 square meters

Immoweb code : 11184241
Immoweb code : 11184241

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
144 square meters livable space
703 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning in de Dronckaertstraat te Rekkem is een unieke vondst voor wie een grote zelfvoorzienende moestuin wil combineren met een gunstige en toegankelijke ligging.  In de nabije omgeving vindt u zowel een apotheek, bushaltes, scholen als grootwarenhuizen en geniet u van een vlotte verbinding richting Kortrijk/Gent, Menen/Moeskroen en Rijsel/Lille.
De tuin van ca. 500m² biedt legio mogelijkheden: u kan ervan genieten als een oase van rust en groen of u kan verdergaan op het huidige elan en uw groenten en fruit kweken volgens het principe van de permacultuur of klassiek.  Er is ook een serre aanwezig.
 
Aan het huis zijn recent al verscheidene werken uitgevoerd.  Zo is de ruime zolder volledig geïsoleerd en ook de ramen van de 3 volwaardige slaapkamers op 1steverdieping, werden vervangen door PVC met hoogwaardige isolerende beglazing. 
Het huis heeft dan ook EPC-score C.

Het gelijkvloers kunt u nog vormgeven zoals het u best schikt: volgens uw behoeftes of volgens de bestemming die u wilt geven aan deze bijzondere eigendom.   De vroegere ‘voorplaats’ aan de straatkant werd aangepast als technische ruimte, maar kan ook perfect worden gebruikt als bureau of berging of omgebouwd tot badkamer. 
Of het einde van de gang bevindt zich de leefruimte, met aansluitend de keuken, de veranda, en de badkamer.  
U kan deze inrichting als “vintage” zien, maar mits enkele haalbare ingrepen, kunt u deze indeling omtoveren tot 1 grote leefruimte die uitgeeft op de tuin.  Aanhangend is er

Get in touch