House for sale

625000€

4 bedrooms 425 square meters

Immoweb code : 11010938
Immoweb code : 11010938

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
425 square meters livable space
1607 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een niet alledaagse, royale woning, die gelegen is in de dorpskern van Rijkevorsel? Bekijk dan zeker deze woning met praktijkruimte op een perceel van ca. 1607 m².

Enkele troeven:
- zonnepanelen
- airco
- centraal stofzuigsysteem
- 2 badkamers
- ruime inpandige garage

Indeling:
Eens binnen word je meteen gecharmeerd door de authentieke elementen van deze woning. De inkomhal, met gastentoilet, brengt je in de de leefruimte die is opgedeeld in een zitruimte met gezellige haard en de ontvangstruimte. Via deze bereik je de lichtrijke eetkamer met daarnaast de originele keuken. Verder zijn er nog een wasruimte, kelder, bergruimte en de ruime inpandigegarage waar plaats is voor 2 wagens.

Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers waarvan de master bedroom is ingericht met ingemaakte kasten en een en suite badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Verder is er nog een tweede badkamer dewelke eveneens is uitgerust met een ligbad, douche en dubbele wastafel. Op de nachthal vind je tot slot nog een afzonderlijk toilet.

De zolder biedt extra bergruimte en is bereikbaar met vaste trap vanuit de nachthal. Één van beide zolderruimtes werd ingericht als speelkamer maar bied tal van mogelijkheden.

In de volledig omheinde tuin is het heerlijk genieten. De verschillende terrassen geven je de mogelijkheid om van elke zonnestraal te genieten gedurende de hele dag.

W

Get in touch